Lukas Högberg

Anmälan är öppen!
Boka din plats innan det är försent!

Nedräkning

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Get Fit 2023 Anmälan är nu öppen!

Långsiktiga resultat

TA DIN TRÄNING TILL NÄSTA NIVÅ

Som din
online
coach

Som online coach är jag väldigt hjälpsam och mån om att nå dina mål. Vi jobbar tillsammans mot dina mål, jag är med dig hela vägen. Jag lyssnar på dig hur träningen och kosten går och justerar utifrån ditt välmående. Alla är olika och behöver olika mycket träning, mer är inte alltid bättre.

Allt på samma ställe

Online Coaching App - Meal Recipes, Tracker, Chat

Det här är ingen diet med torr och tråkig mat, eller enformig tråkig träning. 

Jag gör en riktigt bra kost & träningsplan som är hållbar och jag tar dig till dina mål och vidare! Gör det på riktigt och lär dig hur kost och träning ska vara för att bli den bästa versionen utav dig siälv och må extremt bra på vägen! 

Det enda jag behöver är dina mål – vart du är någonstans nu – samt hur din vardag ser ut så bygger jag allt åt dig. 

Jag vet exakt hur jag ska bygga upp din plan utifrån den här informationen för att du ska nå dina mål! 

Sluta fundera på om du gör rätt, slappna av i att ha den perfekta planen för dig!

GRUNDAR SIG I FYRA HUVUDPELARE

1. Träning

2. Kost

3. Chatt

4. Vecko uppdatering

Personlig kostplan

Din kostplan kommer att vara anpassad efter dig.

Jag kommer att tillgodose dina allergier, specifika matpreferenser, samt din vardag och du kommer få färdiga recept och givetvis så anpassas vi den hela tiden efter dina behov - för att nå dina mål!

Läs mer

Uppföljning

Vi kommer att kontinuerligt uppdatera dina upplägg

varför är så så vi hela tiden anpassar och justerar efterhand för att nå hållbara resultat och nå dina mål!

Läs mer

Skräddarsytt träningsschema

Ditt träningsupplägg är specifikt anpassat efter dig och dina mål.

Vi sätter upp en långsiktig träningsplan där jag självklart tar hänsyn till din tidigare erfarenhet, hur ofta du vill och kan träna och även om du har några skador mm

Läs mer

Egen app

Du har direktkontakt till mig i min app, där jag svarar inom 24h!

Detta är för att du enkelt ska kunna följa ditt upplägg och se dina egna framsteg! Du har här även tillgång till dina kostplaner, samt träningsscheman med video förklaringar och bilder för övningarna du ska köra

Läs mer

Som KLIENT hos mig får du hjälp med

Crossfit

BÖRJA DIN RESA INOM CROSSFIT IDAG—LÅT MIG VARA DIN ONLINE COACH!

INSTAGRAM