CROSSFIT


HYROX

KUNDRESULTAT

GET fit 2024

ÖKAD ENERGI + Hållbara FRAMSTEG

PT online med mig och GetFit 2024, är träning och kostplanering som jag bygger efter ditt liv, din fysiska nivå och dina mål. Jag kan bygga träningsplanen för olika platser, tidsramar, förutsättningar, utan begränsningar. Det ska passa ditt liv och dina mål!Kostplanen baserar jag på dina preferenser och familjens önskemål av recept, med beräkning av ditt exakta intag utifrån dina mål.

GetFit 2024 är för alla åldrar och nivåer.  Jag justerar planen längst med vägen, du får göra veckouppdateringar i din profil och vi har kontakt i våran egna chatt.

8+
månader

BYGGT HELT UTEFTER DIG

baserat på din träningsnivå

Veta Mer

Om get fit 2024

Med GetFit är fokus på att hitta och bygga nya vanor som är hållbara i längden.

Om du är trött på att inte ha någon energi eller inte få de resultaten som du strävar efter i din träning, då är det dags för en förändring! Jag brinner för att du ska bli ditt bästa jag, utifrån dina mål.

 Är du helt ny på träning men vill komma igång, eller har du tränat hela livet men är redo för att ta din utveckling till nästa nivå, då är jag rätt PT för dig!

Anmäl dig nu för att ta första steget till GetFit 2024!

Möt Lukas

PERSONLIG TRÄNARE + CROSSFITEXPERT

Lukas Högberg

  • Atlet, personlig tränare, CrossFit expert
  • Mer än 10 års erfarenhet
  • Svensk Nationalidrottare

10+

Års
erfarenhet

3rd

Vid crossifit games 2018

5x

sveriges fittest man

Vem är jag?

Jag är professionell CrossFit-atlet och tränare, Lukas Högberg. Jag har tävlat på högsta nivån inom CrossFit sedan 2013, rankad bästa svensk i över 8 års tid, tävlat 5 gånger på Crossfit Games och min bästa merit är 3:e plats 2018 individuellt. Senaste 5 åren har jag vid sidan om min egen karriär velat hjälpa andra att nå sina mål, på alla olika nivåer!

Atlet,

CrossFit expert

Personal trainer

Trainer

Motivator

Influencer

KOSTPLAN


INGÅR!

En anpassad måltidsplan som jag bygger utefter dig och justerar längs med vägen.

TRÄNINGSPLAN


LÅNGSIKTIG KONSISTENS

Din träningsplan lägger jag upp utefter dig, dina förutsättningar, dina mål och din erfarenhet. Tillsammans når vi dina mål under 2024!

APPEN


Incheckning varje vecka, teknikvideos, kost och träning, allt på samma ställe. Tillgång till chatt där du kan skriva när som helst!

Anmäl dig