Project Da Vinci

Early bird signup until:

dagar
timmar
minuter
sekunder

VÄLKOMMEN! 

Jag är så glad över att dela nyheten om vårt senaste projekt med dig! Under hela sommaren har vi arbetat med “Project Da Vinci”. 

Detta är mitt mest unika och heltäckande program hittills och jag ser så mycket fram emot att dela alla detaljer med dig när det släpps den 8 augusti! Jag vill alltid ge mina kunder det bäst möjliga resultatet och därför kommer antalet deltagare att vara begränsade. 

Medan vårt team håller på att sätta ihop de sista detaljerna, vill vi ge dig chansen att reservera din plats för programmet + få en Da Vinci-märkt t-shirt så du kan visa världen vilket team du tillhör! 

REGISTRERA DIG nu för att få veta mer om projektet så är du snart på god väg att bli den bästa versionen av dig! Tills dess kan du hålla dig uppdaterad med kost-och träningstips samt de senaste videorna på min Instagram.

Early Bird Sign Up

Gör en intresseanmälan(ej bindande) så tar vi ett samtal där vi diskuterar hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål i ditt Da Vinci-projekt!